Besök vår onlinebutik så berättar vi mer!
   
  
  

Du har varor i korgen för:
0,00 :-.
C2 Shop
Skaffa Roddmaskin
Tillbehör
Träning
Ranking
HUVUDKONTOR
Concept Tränings-redskap AB
Österängsvägen 2
554 63 Jönköping

Tel: 036-39 57 57
Fax: 036-39 57 58
E-mail: info@ctr.se

 
 

Gym redskap

Våra gym redskap har en hög grad av pålitlighet och livslängd. De har en genuin precision i hur de mäter det fysiska framförandet och ger en gedigen hjälp-till-själv-hjälp. Med våra gym redskap förbättrar du din styrka, ökar din kondition och håller kroppen effektivt i trim. Besök vår onlinebutik så berättar vi mer!
David Pearce efter 3 månaders roddmaskinsträning.

 

Rodd gym redskap

Våra rodd gym redskap är det mest skonsamma konditions- och fettförbrännande verktygen för att få kroppen i form. Med enkla inställningar anpassar du maskinen till just din kropp och minimerar den negativa belastningen. Gå in på www.concept2.se så hittar du flera varianter av bra rodd gym redskap.

Rörelsen i ett rodd gym redskap utgår ifrån en stor koordinerad rörelse där alla kroppens stora muskelgrupper samverkar och inkluderar därigenom även ryggen. Detta gör under för din hållning. Concept2 har varit med och utvecklat rodd gym redskap sedan 1976 och hjälper dig gärna att hitta rätt verktyg för din träning.

För att hitta ett bra gym redskap är du välkommen att klicka i menyn till vänster.


 • Tränings redskap
  Bra tränings redskap ökar effektiviteten i din träning och hjälper dig utnyttja tiden på ett bättre sätt. Funderar du på att gå upp i din träning? Skaffa en roddmaskin till ditt hem. Det är det tränings redskap som är skonsammast mot dina knän samtidigt som den gör under mot din rygg. Besök vår hemsida så berättar vi mer!

 • Motions redskap
  Ett bra motions redskap ska vara anpassningsbart efter din kropps storlek och förmåga. Det måste också förhindra sned belastning. Våra roddmaskiner är de mest skonsamma motions redskap och låter dig förbättra konditionen, öka styrkan och fettförbränningen. Välkommen in i vår online butik!

 • Träning redskap
  Ett bra träning redskap effektiviserar din träning och låter dig utnyttja din fritid på ett bättre sätt. Har du funderat på att öka din träning? Använd dig av en roddmaskin och ha den hemma hos dig. Vi har stöttat våra kunder i deras träning sedan 1976 och hjälper dig gärna hitta ett träning redskap som passar just dig.

 • Träningsredskap
  Med rätt träningsredskap går träningen bättre och du får mycket lättare ett bra resultat. Vi har marknadens bästa roddmaskiner för en allsidig och ergonomisk träning. Hos oss är det dessutom lätt att hitta, lätt att beställa och du får snabbt ditt träningsredskap levererat till dig hem.

Steve Redgrave England 5 gånger olympisk mästare i rodd